De Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een ruime 5-deurs crossover. De T-Roc is een compacte SUV die al het goede van de meest succesvolle Volkwagens combineert, de Tiguan en Golf. Als je op zoek bent naar een auto met luxe, comfort en allerlei leuke opties, dan is de Volkswagen T-Roc de perfecte crossover.

Het model

De Volkswagen T-Roc heeft een stijlvolle buitenkant, vergelijkbaar met de Golf, die de auto een robuuste maar sportieve look geeft. De auto heeft een hoge instap, vergelijkbaar met de Tiguan, wat het een zeer toegankelijke auto maakt. Qua grootte zit deze SUV tussen de welbekende Polo en de Golf in. De auto is voorzien van parkeersensoren, zowel voor als achter en heldere LED verlichting in de achterlichten en dagrijverlichting.

Het interieur

In de auto is er ruimte voor vijf volwassenen, wat ook maakt dat er meer dan voldoende laadvermogen is. Het interieur beschikt over een dashboard met een bijzonder scherp scherm en touchscreen. Het display is volledig naar wens in te stellen en kan je een handig overzicht geven van alle gewenste informatie die je nodig hebt tijdens het rijden. De stoelen zitten erg fijn met voldoende steun in de rug, benen en armen. Ook de lederen accenten in het stuurwiel en de versnelligspook geven de auto een verfijnde uitstraling.

Het rijgedrag

Het rijgedrag van de Volkswagen T-Roc is netjes, comfortabel en gecontroleerd. De crossover reageert vlot, heeft een pretige motor en schakelt licht en soepel. De Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat je de auto constant op de gewenste snelheid kan laten rijden en automatisch aanpast aan je voorganger. De hoge zit van de Volkswagen T-Roc zorgt voor beter zicht op de weg en een goed overzicht op het verkeer. De auto trekt met gemak een caravan en beschikt over allerlei veiligheidssnufjes. Zo zorgen de Lane Assist, Front Assist, het noodremsysteem en de voetgangersherkenning voor een prettige controlefactor in het verkeer.

De Volkswagen T-Roc bij Autobedrijf Hansen

Ben je enthousiast geworden van alle voordelen die de Volkswagen T-Roc heeft? Dat begrijpen we! Kom eens langs in onze showroom in Venray, om een leuke proefrit te maken. We vertellen je dan ook graag meer over alle voordelen van de auto. Wij staan voor je klaar! Heb je nu al een vraag over deze mooie compacte SUV? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media.