30 jaar Hansen.

Teamfoto-Autobedrijf-Hansen-Venray

Een bijzondere mijlpaal is bereikt, ons familiebedrijf bestaat 30 jaar! De afgelopen jaren hebben we met trots en passie gewerkt om onze klanten mobiel te houden. We kijken terug op 30 jaar vol bijzondere momenten, tevreden klanten en een fantastisch team. Een basis waar we trots op zijn en waarmee we de toekomst tegemoet gaan.

De volgende generatie

Het 30-jarig jubileum markeert niet alleen het verleden, maar opent ook de deuren naar de toekomst. Zo heeft de tweede generatie van ons familiebedrijf zijn intrede genomen. Al verschillende jaren is Bram Hansen dagelijks werkzaam bij Hansen. Dankzij de komst van de tweede generatie Hansen, kunnen wij onze groei voortzetten. Om deze groei voort te zetten gaan aankomend jaar verschillende verbouwingen plaatsvinden. In het begin van 2024 zullen wij deze verbouwingsplannen vol trots delen.

Wie jarig is, trakteert!

Bij Hansen geloven we dat wie jarig is trakteert. De hele maand december staat in het teken van feestelijke acties! Bij de aankoop van een auto ontvang je speciale traktaties, zoals een dinerbon, kans op een vakantiecheque en nog veel meer verrassingen. Ook in de werkplaats laten we ons jubileum niet ongemerkt voorbijgaan, met exclusieve geschenken en kansen om geweldige prijzen te winnen. Houd onze website en social media in de gaten voor onze decemberacties!

Het verhaal achter Hansen.

Met trots kijken wij terug op 30 jaar Hansen. De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen, gevuld met bijzondere mijlpalen, tevreden klanten en het opbouwen van een topteam. Met deze ingrediënten gaan wij de toekomst tegemoet! Deze momenten hebben we kort samengevat in een kleine documentaire. Bekijk de volledige documentaire en ontdek het verhaal achter Hansen in onderstaande video.

We willen onze klanten bedanken voor 30 jaar vertrouwen. Jullie maken Hansen tot wat het is en we kijken ernaar uit om nog vele jaren jullie mobiel te houden. Kom langs en vier met ons mee, want bij Hansen staat december in het teken van feest en vooruitkijken naar de toekomst!