Sinterklaaspret bij Hansen!

De Hansen Piaggio kleurplaat

Sinterklaas is in het land en pakjesavond komt eraan, bij Hansen maken we er dit jaar een extra feestelijke belevenis van. Speciaal voor onze creatieve kleine klanten hebben we een unieke activiteit bedacht: de Sinterklaas Piaggio Knutselactie!

Sinterklaas Piaggio zetten en ophalen met lekkernij

Dit jaar kun je jouw verlanglijstje niet alleen bij de Sint achterlaten, maar ook bij onze eigen Piaggio! Zet de Piaggio bij ons in de showroom, en op 5 december kun je hem gevuld met lekkernij ophalen. Zo wordt het Sinterklaasfeest extra smakelijk en verrassend!

Kleur jouw eigen Piaggio!

Heb je onze Piaggio al bewonderd? We dagen je uit om jouw creatieve kant te laten zien. In de showroom liggen kleurplaten van onze Piaggio klaar. Vouw en kleur jouw eigen Hansen Piaggio in en laat ons zien hoe jij deze unieke eyecatcher zou ontwerpen!

Hoe maak ik de Piaggio compleet?

De Piaggio is een ingewikkeld knutsel project, maar wij hebben het makkelijker voor jou gemaakt. Als je stap 1 tot stap 6 goed volgt krijg je vanzelf jouw eigen Piaggio in stijl. De stappen gaan als volgt;

Stap 1. Knip de voorkant, achterkant, onderkant en het voorwiel uit het papier. Gebruik de stippellijnen als richtlijn.

Stap 2. De Piaggio heeft maar 1 voorwiel om mee te sturen. Lijm het voorwiel aan de voorkant van de Piaggio. De voorkant wordt aangegeven met het nummer 1.

Stap 3. Nu alles is uitgeknipt en de wiel geplaatst is moet je alle dik gedrukte lijnen naar binnen vouwen. Vouw de voorkant, achterkant en onderkant dicht. Dit geeft vorm aan jouw knutselwerk. Voeg nu de lijm toe aan alle randen toe zoals aangegeven en lijm de randen aan elkaar. Wordt de Piaggio al herkenbaar?

Stap 4. Nu alle stukken goed gelijmd zijn en aan elkaar vastzitten kun je de Piaggio in elkaar bouwen. Eerst heeft de Piaggio wielen nodig om op te kunnen staan. Dit doe je doormiddel van de onderkant en achterkant aan elkaar vast te lijmen. Dit is aangegeven met het nummer 2.

Stap 5. Beide stukken hebben wielen alleen is het nog niet één geheel. Lijm de voorkant en achterkant aan elkaar. Dit is aangegeven met het nummer 3.

Stap 6. De Piaggio is nu bijna klaar, neem een pauze en laat jouw knutselwerk even opdrogen zodat alle stukken goed aan elkaar vast zitten. Na een pauze kun je de Piaggio inkleuren en het zo mooi maken als jij zelf wilt!

Bekijk je liever een instructievideo? Klik op onderstaande link: