De stoere Kia ProCeed

Kia ProCeed Autobedrijf Hansen

Op zoek naar een betrouwbare auto die tegelijkertijd een unieke indruk geeft? Dan is de Kia ProCeed écht een auto voor jou! Je raakt zeker niet snel uitgekeken op deze gave Kia. Timo vertelt je – aan de hand van alle voordelen – in deze blog graag waarom.

De looks

Officieel gezien is de Kia ProCeed een gezinsauto. Qua ruimte maakt dit model dat zeker waar, maar qua looks totaal niet. Timo voegt toe: “De Kia ProCeed heeft erg stoere looks, die uniek zijn in dit segment.” Je ziet in de groep met gezinsauto’s namelijk vaak saaiere modellen, die weinig spannende details hebben. De ProCeed is hier zeker een uitzondering op, met zijn onderscheidende zilveren toevoegingen in vooral de onderkant van de auto. Op de hoeken zijn deze zilveren details zo ontworpen dat ze helemaal mee gaan met de vormen van de auto. Wat ook ontzettend bijzonder is aan deze auto, is de bovenkant: “De Kia Proceed heeft een schuifkanteldak, wat voor lekker frisse lucht kan zorgen tijdens het rijden. Dan hoeft die airco ook niet aan!” Zegt Timo enthousiast. Dit schuifkanteldak is, net als de rest van de auto, ontzettend stijlvol ontworpen. Wanneer het dak gesloten is, valt niet eens aan de buitenkant van de Kia ProCeed te zien dat het dak te openen is!

Zitten in de Kia ProCeed

Wanneer Timo plaatsneemt in de ProCeed, constateert hij dat de stoere looks volledig zijn doorgetrokken naar het interieur van de auto. Bij het interieur komt nog een belangrijk element kijken. “De sportieve kuipstoelen zorgen voor een comfortabele zit tijdens het rijden.” Daarnaast is het zicht op de meters erg duidelijk, en de ergonomie meer dan prima. Alles zit op een logische plek. De verdere binnenruimte is meer dan voldoende. Er kunnen makkelijk meerdere volwassenen achterin plaatsnemen! De bagageruimte meet 625 liter met de achterbank op zijn plek, en 1.694 liter met de bank plat. Een lage tildrempel en een dubbele bodem maken de achterbak nog beter bruikbaar. We gaan weer even terug naar de voorkant van de auto: laten we eens kijken naar het mooie scherm dat zich in het dashboard bevindt. Timo zegt hierover enthousiast: “In het midden zien we een 10,25 inch multifunctioneel navigatiesysteem. De digitale cockpit is ook zeer modern en uitzonderlijk met een scherm van wel 12 inch!”

Hoe rijdt ‘ie?

Zoals de rest van de auto, zorgt rijden in de Kia ProCeed ook voor veel plezier. Timo weet wel waar dat door komt: “Er zit een 1.4 DCT motor in. Deze levert zeer goede prestaties, en dat met een relatief kleine motorinhoud! Daarnaast heeft de Kia ProCeed een 6-traps automaatbak met dubbele koppeling én schakelflippers aan het stuur.” Dat maakt rijden in dit model echt een feestje, want de bediening is zó makkelijk. Hij stuurt mooi precies en je voelt prima wat er allemaal onder de wielen gebeurt. Daarnaast heeft de Kia ProCeed diverse actieve veiligheidssystemen aan boord, waaronder verkeersbordherkenning en rijstrookassistentie. Deze systemen werken uitzonderlijk goed! De rijstrookassistent houdt de Kia netjes binnen de lijntjes zonder te gaan zwalken binnen zijn rijstrook.

De conclusie van Timo

Timo heeft jou zoveel mogelijk mee proberen te nemen in de voordelen van de Kia ProCeed, maar hij zegt zelf: “Als je de auto écht wilt ervaren, is een proefrit onmisbaar!” Je bent van harte welkom in onze showroom in Venray, waar Timo en de andere verkopers enthousiast voor jou klaarstaan om je alles te vertellen over de Kia ProCeed. Ook tijdens de testrit vertellen zij graag verder! Heb je nu al een andere vraag over de Kia ProCeed, of een van de andere modellen in het grote aanbod van Autobedrijf Hansen? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media.