VDNS Hansen Platinum Prestige Dealer & Dealer of the Year 2019!

Wij zijn ontzettend trots om jullie te mogen mededelen dat Kia Motors Nederland VDNS Hansen heeft uitgeroepen tot Platinum Prestige Dealer 2019 én Dealer of the Year.

Het concept: VDNS Hansen

Naast Autobedrijf Hansen, hebben wij nog een ander concept: VDNS Hansen. Dit concept houdt in dat wij ons hebben aangesloten bij Kia-dealer VDNS, die nog twee vestigingen heeft in Venlo en Helmond. Mede door de goede samenwerking met deze vestigingen beschikt ons team over de expertise die nodig is om de klant op een zo goed mogelijke manier te informeren over een auto van het merk Kia.

Naast deze goede samenwerking met de andere VDNS-dealers komt de toewijding van ons team de verkoop van de auto’s ook ten goede: al het personeel vindt het belangrijk dat de klant een plezierige rijervaring heeft, van monteur tot receptioniste!

Wanneer je dus op zoek bent naar een auto specifiek van het merk Kia, dan ben je ook in dat geval aan het goede adres bij Autobedrijf Hansen. Wij doen er alles aan om je zowel voor als na de verkoop zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Platinum Prestige Dealer

Zoals aangegeven door Kia Motors Nederland, is de titel “Platinum Prestige Dealer” een ontzettend mooie prijs om te krijgen. Het is al de vierde keer dat VDNS Hansen deze prijs heeft mogen ontvangen! Bij deze prijs, die wordt uitgereikt door Kia Motors Nederland, wordt natuurlijk gekeken naar het aantal Kia’s dat verkocht is door de dealer in dat jaar, maar ook naar iets anders, dat misschien wel belangrijker is: de service die wordt verleend aan de klant.

Met deze service wordt bedoeld de aandacht die wordt besteed aan de klant zowel tijdens de verkoop als nadat de klant de auto daadwerkelijk heeft aangeschaft. Wat een grote rol speelt bij een goede Kia-dealer, is de after-sales: nagaan of alles naar wens is voor de klant, wanneer hij de auto mee naar huis gaat nemen. De technische dienstverlening is natuurlijk ook onmisbaar: begrijpt de klant alle mogelijkheden waarover de auto beschikt?

Dealer of the Year

Naast de prijs Platinum Prestige Dealer, heeft VDNS Hansen voor de derde keer de titel “Dealer of the Year” mogen ontvangen. Dit betekent niet alleen dat de service van VDNS Hansen ontzettend goed is, maar ook dat wij de beste Kia-dealer van Nederland zijn. Dit bewijst volgens ons dus wel dat wanneer je op zoek bent naar een Kia, je bij Hansen absoluut aan het goede adres bent!

VDNS Hansen is dus, volgens Kia Motors Nederland, de beste van Nederland. Wil je dit zelf komen ervaren? Kom dan gerust eens langs, of neem contact met ons op!

Het bericht dat verscheen in regionale krant “Peel & Maas” over de gewonnen prijzen