2e Paasdag zijn wij geopend!

Vacature-Verkoopadviseur-Autobedrijf-Hansen-Venray

Autobedrijf Hansen aan Keizersveld 2 in Venray pakt ook dit jaar weer groots uit tijdens het paasweekend. Het autobedrijf is zaterdag 16 april van 09:00 tot 17:00 en 2e Paasdag van 11:00 tot 17:00 geopend. “We ontvangen onze gasten zoals altijd hartelijk en we trakteren alle bezoekers tijdens het paasweekend op versgebakken wafels en heerlijke koffie”, vertelt Bram Hansen enthousiast.

 

Het afgelopen jaar heeft het bedrijf niet stilgezeten, zo heeft Hansen het buitenterrein met ruim 4000 vierkante meter uitgebreid om nog meer occasions te kunnen aanbieden aan het publiek uit Venray en de wijde omgeving. “We hadden altijd al een ruim aanbod aan occasions, maar door deze aanpassing kunnen we nog meer auto’s aanbieden.’’ Daarnaast is de showroom gevuld met alle populaire modellen van het merk Kia.

 

Occasions

‘’Momenteel hebben we ruim 120 occasions op voorraad en we merken dat er veel vraag is naar jong gebruikte occasions. We tonen een ruim aanbod van verschillende modellen en merken en nodigen mensen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.” Hansen merkt dat de vraag naar occasions steeds groter wordt. “Dat is een trend die we al een tijdje zien toenemen en daar spelen wij uiteraard op in. Op gebruikte auto’s hanteren wij garantievoorwaarden van zes maanden en bij Kia’s kan dit oplopen tot zeven jaar. Na aanschaf kan de auto altijd bij ons in onderhoud blijven en bieden we alle diensten omtrent mobiliteit.”

 

Nieuwe modellen

Naast gebruikte auto’s biedt Hansen vanzelfsprekend ook spiksplinternieuwe modellen aan en is het bedrijf dé Kia-dealer van Venray. Sinds kort beschikt Hansen onder meer de vernieuwde Kia-modellen EV6, Picanto, Ceed, Sportage en Sorento aan. “Deze modellen zijn onlangs binnengedruppeld en we hebben nog meer goed nieuws, want op de elektrische modellen biedt de overheid een subsidie van maar liefst €3.350. Daar komt nog bij dat klanten zeven fabrieksgarantie ontvangen op deze auto’s. Daarnaast is er de mogelijkheid tot financieren bij gebruikte en nieuwe auto’s en zijn er mogelijkheden tot private lease bij nieuwe modellen. We bespreken alle mogelijkheden graag onder het genot van een bakje koffie.”

 

Meer informatie over Autobedrijf Hansen is te vinden op website www.autobedrijfhansen.nl. Hansen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op 2e Paasdag is Hansen extra geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.