Wij monteren jouw trekhaak!

Zou jij graag vaker grotere zaken willen vervoeren met een aanhanger, of zou je wel eens met de caravan op vakantie willen gaan? Dan staan wij voor jou klaar met onze trekhaakservice!

Waarom is een trekhaak handig?

Je kunt een trekhaak natuurlijk gebruiken voor verschillende zaken. Wanneer je een aanhanger hebt of huurt, kun je hiermee grotere zaken vervoeren en bijvoorbeeld een verhuizing net iets makkelijker maken. Maar ook alledaagse zaken, zoals het vervoeren van fietsen, worden een stuk makkelijker om uit te voeren met een trekhaak. De fietsendrager is eenvoudig te monteren op de trekhaak, waardoor je wel twee fietsen kunt vervoeren. Ook al zijn e-bikes een stuk zwaarder dan normale fietsen, deze kunnen ook makkelijk vervoerd worden. Wanneer wij de trekhaak voor jou hebben gemonteerd, kun je er lekker een dagje op uit met je fietsen! Als je op vakantie wilt met een caravan of vouwwagen, is een trekhaak natuurlijk ook erg handig. Ook een boot kan vervoerd worden met behulp van een trekhaak.

Hoe werkt het precies?

Zoals je hierboven leest, is het, als je de trekhaak eenmaal hebt, eenvoudig om deze te gebruiken voor verschillende zaken. Maar hoe werkt dat monteren eigenlijk precies? En zit de trekhaak er dan permanent op?

Het monteren van de trekhaak is voor onze monteurs een makkelijke taak. Wij verzorgen de montage van A tot Z, zodat je de trekhaak direct kunt gebruiken nadat je de auto hebt opgehaald! Meestal kan het monteren zelfs binnen een dag gebeurd zijn; je bent je auto dan dus niet lang kwijt. Wij maken natuurlijk alleen maar gebruik van A-merk trekhaken, zodat de kans op problemen met de trekhaak erg klein wordt.

Er zijn er verschillende zaken waar je zelf een keuze kunt maken wat betreft de trekhaak: de soort kabelset en de soort trekhaak.

Ten eerste de soort kabelset: deze kan 7-polig en 13-polig zijn. Met de 7-polige kabelset heb je alleen beschikking over basisverlichting, die je kunt gebruiken bij bijvoorbeeld fietsendragers of kleine aanhangers. Een 13-polige kabelset kan gebruikt worden wanneer je graag grotere aanhangers wilt gebruiken of met de caravan wilt rijden. De extra voedingsdraden die alleen de 13-polige trekhaak heeft, zijn namelijk nodig voor bijvoorbeeld de koelkast in de caravan. De 13-polige trekhaak beschikt ook over een achteruitrijlicht, wat alles nog een stukje veiliger maakt.

Verder kun je een keuze maken uit de soort trekhaak: afneembaar of vast. Je kunt er dus voor kiezen om een trekhaak te laten monteren die eraf kan worden gehaald, als je deze een tijd niet gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je de trekhaak niet vaak nodig hebt, en hem in de weg vindt zitten wanneer je hem niet nodig hebt. Dan is een afneembare trekhaak ideaal! Daarnaast hebben wij vaste trekhaken, die permanent worden bevestigd, zodat je, wanneer je wilt, iets kunt bevestigen aan de trekhaak.

Wij bevestigen dus de trekhaak die jij wilt, op basis van jouw wensen!

Maak nu meteen een afspraak voor de montage van jouw trekhaak of neem contact met ons op over de mogelijkheden.