De grootste voordelen van de Fiat 500C

Fiat 500C Bram Timo

Bram en Timo zijn erg enthousiast over de nieuwste aanwinsten van Autobedrijf Hansen: twee witte Fiat 500C’s. Wij vertellen je hier waarom.

“Een echte eyecatcher”

Zo beschrijft Timo de Fiat 500C. Bij de meeste mensen is het uiterlijk van de Fiat 500 wel bekend: compact, maar toch erg stijlvol. “Onder andere de metallic witte lak zorgt voor deze stijlvolle uitstraling”, geeft Timo aan. De auto valt op, en dat is niet voor niets. “Het is een iconische auto die bij iedereen voor een glimlach zorgt”, voegt Bram toe. Om het uiterlijk van deze occasion nog beter vast te leggen, heeft Autobedrijf Hansen een video gemaakt om het ‘La Dolce Vita’-gevoel dat je krijgt wanneer je rijdt in de Fiat 500C nog beter te ervaren!

De Fiat 500 is een auto die iedereen wel eens heeft gezien. Wat de Fiat 500C hiervan onderscheidt is het inschuifbare stoffen dak. “Deze kap kan zowel helemaal als gedeeltelijk geopend worden”, bevestigt Timo. Eén van de modellen die op dit moment in onze showroom staat heeft een rood dak, de andere een zwart inschuifbaar dak. Het inschuifbare dak maakt het ontzettend plezierig om met de auto te rijden wanneer de temperaturen weer gaan stijgen.

Rijden in de Fiat 500C

Bram noemt het rijden met de Fiat 500C “cabrio rijden met de eigenschappen van een compacte stadsauto”. Je voelt de luxe, maar toch blijft het rijden in de stad ontzettend makkelijk door de afmetingen van de auto. De stoffen kap is erg makkelijk te bedienen met een knop. Dit werkt automatisch, en geeft een erg bevrijdend gevoel. De kap kan tijdens het rijden, tot een snelheid van 60km/u, ook nog eens in- of uitgeklapt worden.

Een ander ontzettend groot voordeel is het lage brandstofverbruik van de auto. “Deze auto is uitzonderlijk zuinig in het verbruik”, zegt Bram. Na aanschaf zal de auto je dus niet veel kosten. Door de kleine draaicirkel is de auto ook nog eens “uiterst wendbaar met prettige rijeigenschappen”, legt Bram uit.

Het eindoordeel

Naar onze mening is de aankoop van een van deze occasions een erg goede keus. Het uiterlijk, wat altijd opvalt tussen andere auto’s, het rijgemak en de inschuifbare kap van de Fiat 500C maken de aankoop dan ook echt een feest.

Het kan niet anders dan dat je enthousiast bent geworden, maar wil je graag nog meer informatie? Op de aanbodpagina vind je alle specificaties van de Fiat 500C.

Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.