Alles over de Skoda Fabia

Heb jij de Skoda Fabia wel eens zien rijden, en wil je graag meer weten over dit krachtige model? Of ken je de auto niet, en wil je graag kennis maken met deze auto? Dat begrijpen wij, en daarom zetten wij van Autobedrijf Hansen hier alles voor je op en rij wat jij moet weten over deze krachtige en compacte hatchback.

Het krachtige uiterlijk

Het eerste wat wij dachten toen we de Skoda Fabia zagen was: wat een stoere auto! De afmetingen zijn niet die van de grootste auto, maar dat doet niks af aan het duidelijke karakter van deze auto. De Skoda Fabia is een hatchback. Dit betekent dat het bestuurdersgedeelte van de auto ook bereikbaar is vanuit de kofferbak. Dan is het dus mogelijk om de achterbanken neer te klappen om zo extra ruimte te creëren. Maar hatchbacks zijn zeer diverse modellen. De Skodia Fabia heeft dan ook zijn eigen, uitzonderlijke uiterlijk. Aan de voorkant vind je de grille, die zeer typerend is voor het gehele merk Skoda. Deze grille is in dit geval zwart, net zoals de rest van de details aan de buitenkant van de auto. Dit maakt het stoere model daarbij ook nog eens erg stijlvol. De auto is dan niet ontzettend groot, maar dat betekent niet dat de auto een compact uiterlijk heeft. Je ziet de ruimte aan de buitenkant van de auto al!

De ruimte binnenin de Skoda Fabia

Als bestuurder zit je uitermate comfortabel in de Skoda Fabia. De stoelen zijn van een aangenaam soort stof waardoor ze ontzettend zacht zitten. Ook zijn de stoelen erg goed te voorstellen, zodat bestuurders van alle lengtes een prettige rit kunnen maken. Daarnaast is er voor passagiers meer dan genoeg ruimte. Je kunt prima met veel personen óf spullen op pad, want al blijft het een auto met bescheiden buitenmaten, hij maakt daar maximaal gebruik van. Dankzij de dunne rugleuningen van de voorstoelen is er voldoende beenruimte en passen de voeten eenvoudig onder de voorstoelen. Bagageruimte hoef je er niet eens voor in te leveren; met 330 liter zit de Fabia nog steeds boven het gemiddelde.

Dan het dashboard: als geheel oogt dit zeer opgeruimd en een tikkeltje zakelijk. Ergonomisch klopt het allemaal! Door de indeling van het dashboard heb je snel overzicht over alle knoppen en bedien je deze gemakkelijk. Het moderne touchscreen in het midden vergemakkelijkt al deze zaken nog eens flink.

Rijden in de Skoda Fabia

Rijden in de Skoda Fabia is echt een feest! De besturing werkt licht en accuraat genoeg om de Fabia met één beweging op de bedoelde lijn te krijgen. Het onderstel heeft daarbij recentelijk een update gekregen, waardoor alle grote tekortkomingen zijn weggewerkt. Hierdoor kun je met het onderstel van de Skoda Fabia alles aan: van een glad wegdek tot een kraterlandschap. Dit zorgt natuurlijk voor een zeer plezierige ervaring wanneer je in deze topauto rijdt. Als bestuurder weet je altijd waar je aan toe bent!

De Skoda Fabia bij Autobedrijf Hansen

Wij hebben de Skoda Fabia sinds kort in onze showroom in Venray staan. Ook hebben wij de Monte Carlo-editie in onze showroom, die wat kleinere afmetingen heeft dan de originele Skoda Fabia, maar zeker niet van mindere kwaliteit is. Ben jij overtuigd van alle voordelen van deze auto? Kom dan snel een testrit maken in Venray! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.